Voedingscoach

Heb jij last van vage lichamelijke of emotionele klachten? Wil je je graag energieker en gezonder voelen en ben je benieuwd wat (individuele) voeding en beweging voor jou kunnen betekenen? De Vondelpraktijk  is er voor jou!

Je (Niet) goed voelen door voeding

Bij alles wat je eet en drinkt, verandert de energie in je lichaam. Voedingsstoffen worden met behulp van je verteringssysteem opgenomen door je lichaam en afvalstoffen worden afgevoerd. Als de vertering goed gaat, stroomt de energie en voel je je gezond.

Als eten en drinken niet goed worden verteerd, hopen afvalstoffen zich op en worden voedingsstoffen (vitamines en mineralen) niet goed opgenomen door je lichaam. Vroeg of laat krijg je daar lichamelijke en/of emotionele klachten van.

‘Gewoon’ gezond eten is een belangrijke eerste stap, maar biedt niet altijd de volledige oplossing. Jij bent uniek en jouw verteringssysteem is dat ook. Wat voor de een goed is, kan voor de ander lastig te verwerken zijn en andersom. Het zelfde geldt voor bewegen. Weten wat voor jou werkt, is daarom heel waardevol!

Wat De VONdelpraktijk doet

Bij de Vondelpraktijk kun je (zelf, met je kind, of het hele gezin) terecht voor voedings- suppletie (vitamines/mineralen)- en bewegingsadvies op maat. Je krijg tips over algemeen gezonde voeding  en beweging en leert met aandacht stilstaan bij je eigen voedings-en bewegingsbehoefte. Door te luisteren naar je lichaam, maak je de meest gezonde keuzes voor jezelf. Je zult je niet alleen snel beter voelen, maar helpt ermee ook het ontstaan van klachten in de toekomst te voorkomen.

De Vondelpraktijk baseert haar adviezen op kennis, ervaring en inzichten uit de Mindfulness, Westerse Natuurgeneeskunde en Ayurveda.

Praktisch

Voor aanvang ontvang je een vragenlijst, die we tijdens het eerste gesprek zullen doornemen. Je krijgt je eerste voedingsadvies, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Na ongeveer 3 weken zien we elkaar opnieuw, en zal ik waar nodig bijsturen.

Meer weten of een afspraak maken?

Gebruik het contactformulier of stuur een mailtje naar gerdien@devondelpraktijk.nl
Ik neem op werkdagen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur contact met je op!