Reviews

Ben je benieuwd hoe anderen De Vondelpraktijk hebben ervaren, of wil je je eigen ervaring delen? Lees en deel hier! 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

de Vondelpraktijk
Average rating:  
 10 reviews
 by Bonnie

Gerdien is echt een hele prettige, professionele coach. We hadden meteen een klik met haar, net als onze zoon. Niet alleen heeft ze hem goeie tools meegegeven om steviger te staan, ook ons heeft ze in een sessie (beter) geleerd om te gaan met blokkades. Zo geweldig! Hier kunnen we als ouders en als gezin mee verder. Dankjewel Gerdien voor je aanpak en je enthousiasme.

 by Reel

Vanaf het moment dat wij een intake hadden bij Gerdien, klikte het meteen met onze zoon. Hij voelde zich zo op zijn gemak. Lieve Gerdien, dank je wel dat jij bezig met geweest met zijn boosheid en zelfvertrouwen. Het heeft hem zo een boost gegeven, dank je wel! We gaan nog steeds aan de slag ermee om meer rust te krijgen in zijn hoofd en lichaam. Topper ben je, Gerdien!

 by PL

We wilden jou nog even heel graag laten weten dat het uiteindelijk gelukt is met school! M. is zelfs over naar klas 3, hij heeft alle cijfers opgehaald, zo knap. Ik weet zeker dat dat ook komt omdat hij bij jou zijn mindset heeft leren veranderen. Heel héél veel dank daarvoor!

 by Loes

Direct toen we binnenkwamen bij Gerdien gaf het mij en mijn dochter een fijn gevoel en dat is een goede start. Mijn dochter heeft vele angsten en weet nu door de juiste oefeningen en spelletjes hier beter mee om te gaan. Fijn dat je ook steeds een goed verslag kreeg na de sessie zodat we thuis ook (samen) konden oefenen. Dankjewel Gerdien

 by Trz

Onze zoon had last van woede-aanvallen en Gerdien heeft hem daar in vijf sessies echt enorm mee geholpen. De klik met Gerdien was meteen heel goed, en we zagen eigenlijk al heel snel dat onze zoon e.e.a. inderdaad oppakte en zelfbewuster en geduldiger werd. Onze zoon ging met plezier naar de sessies, en ze zijn dus enorm effectief gebleken!

 by Zbmd

Wat was het een opluchting om de Vondelpraktijk gevonden te hebben tijdens een intens boze periode van onze dochter. Er leek geen einde aan te komen en wij zaten redelijk met onze handen in het haar. Onze dochter voelde zich vanaf de eerste sessie op haar gemak én gehoord in een hele prettige en veilige omgeving. Gerdien heeft echt voor een goede reset gezorgd. Eindelijk kwamen we weer op adem en konden we vol goede moed samen aan een oplossing werken. Ze heeft ons gezin de juiste tools aangereikt om beter om te kunnen gaan met toekomstige uitdagende situaties en dat was precies wat wij nodig hadden!

 by Blanca

Mijn zoon gaat weer met plezier naar school. Hij geeft school nu zelfs een 8,5. Mijn zoontje voelde zich meteen op zijn gemak bij Gerdien. Hij kwam elke keer stralend naar buiten. Dankbaar voor de tips die we van Gerdien hebben gekregen. Dit helpt het hele gezin.

 by AKL

Gerdien heeft mij enorm geholpen met het vinden van een stukje rust en acceptatie in mijzelf. En dat alle gevoelens die ik heb er mogen zijn, dat ik deze niet hoef weg te stoppen of te veroordelen. Daarbij was t enorm fijn en goed om samen te mediteren, te klankborden en oefeningen te doen. De oefeningen voor thuis zijn concreet en een goede manier om in verbinding met jezelf te zijn.
Dit alles heeft natuurlijk ook zijn weerslag op mijn kinderen en man, hoe ik naar hen reageer en dat is waarom ik in eerste instantie bij Gerdien heb aangeklopt. Ik ben echt dankbaar dat ik bij haar ben uitgekomen en mijn man en kinderen ook ;).

 by Anouk

Gerdien heeft mijn dochter erg goed geholpen. Ze luistert heel goed naar wat er speelt, leeft zich in en heeft veel verstand van zaken. Mijn dochter voelde zich meteen op haar gemak bij Gerdien en voelt zich echt begrepen door haar. De oefeningen die mijn dochter kreeg voor thuis waren/zijn erg leuk om samen te doen, maar ook goed afgestemd op wat je kind zelfstandig aankan. Echt een aanrader!!!!!

 by Hieke

Gerdien (De Vondelpraktijk) is een hele fijne en prettige coach die goed naar je luistert en nuttige handvatten en tips geeft waar je kind ook echt mee aan de slag kan gaan. Mijn zoon is altijd met veel plezier naar deze sessies gegaan.