Voor Kinderen

Veel kinderen zitten op de een of andere manier niet lekker in hun vel. Ze hebben bijvoorbeeld regelmatig hoofdpijn of buikpijn. Zijn moe, lusteloos, komen moeilijk in slaap of worden ‘s nachts meerdere keren wakker. Ze zijn snel boos, of voor veel dingen bang. Horen vaak dat ze “te druk” zijn, of juist “zo heel erg verlegen”. Ze maken zich zorgen, over school, over vrienden, of over thuis… Als jij niet lekker in je vel zit, dan ben je dus echt niet de enige. Maar dat betekent niet dat je er maar mee moet blijven zitten. Het kan echt anders. En ik help jou graag!

Wat de vondelpraktijk doet

De Vondelpraktijk werkt vanuit een “holistische visie”. Dat betekent dat we kijken naar jou als geheel. Jouw gedachten, emoties, gedrag, je lichaam, je energie – alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe jouw hoofd werkt, uit zich in je lichaam. En hoe jouw lichaam werkt, uit zich in je hoofd.¬† Via de thema’s aandacht, voeding, beweging, energie en ¬†verbinding ga je op een overzichtelijke en ontspannen manier:

  • je veilig voelen in je lichaam en in situaties die uitdagend voor je zijn;
  • je gevoelens, gedachten en emoties (her)kennen en ervaren;
  • je kwaliteiten en talenten ontdekken;
  • ervaren wat echt contact met jezelf betekent;
  • je eigen grenzen verkennen en bewaken;
  • en jezelf vanuit jouw kracht en wijsheid aan de wereld laten zien.

We praten, doen spelletjes en oefeningen. Daarnaast geef ik behandelingen en voedingsadvies op maat.

Praktisch

Op basis van een vragenlijst en intake-gesprek met ouder(s) en kind stel ik een traject voor, bestaande uit een 4 a 5 consulten en een (tussen)evaluatie. Naar behoefte kunnen vervolgconsulten en of consulten met ouder(s)/andere gezinsleden plaatsvinden.

NIEUW: je kunt nu ook losse ontspannings-en energiesessies boeken!

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op voor meer info, het maken van een afspraak, of GRATIS kennismakingsgesprek van een half uur. Ik reageer zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur op jouw berichtje.